Avand o experienta de peste 10 in realizarea de standuri expozitionale, am realizat cat este de importanta etapa de proiectare pentru reusita acestuia. Echipa de proiectare va colabora intotdeauna cu departamentul de marketing al clientului, asigurandu-se astfel ca standul expozitional sa urmeze linia sau strategia de marketing dorita de client.
Pentru diverse locatii sau evenimente, Organizatorii vor solicita o documentatie necesara avizarii proiectului de stand. Aceasta va include: prezentarea tridimensionala a standului in policromie, schita de amenajare in perspectiva axonometrica, plan electric (putere consumatori), etc.
Randarile noastre ating un grad de realism pe care putini profesionisti in domeniu reusesc sa il atinga. Pentru ca in domeniul standurilor expozitionale este extrem de important mesajul vizual, veti reusi prin intermediul acestor randari sa vizualizati in prealabil cum va arata standul dvs. inainte de inceperea efectiva a productiei standului ( 5 perspective de vizualizare a standului).
La finalul evenimentului, elementele standului expozitional vor fi ambalate si transportate in depozitul nostru sau cel al clientului (in functie de pachetul ales). Aici se vor realiza lucrari de intretinere sau eventuale reparatii, astfel incat la urmatorul eveniment standul sa se prezinte in conditii optime.
Vom realiza productia standului folosind ultimile tendinte si materiale din productia publicitara (placi compozite din aluminiu, placi PMMA plexiglass, foamboard, placi celulare din policarbonat, profile aluminiu, etc). Toate elementele standului expozitional se vor realiza utilizand tehnologii de ultima ora ( routari sistem CNC, debitari plasma sau laser, printare 3D, etc.)