“Munca iti va ocupa o mare parte din viata, iar singura modalitate de a fi cu adevărat mulțumit este sa faci ceea ce crezi ca este o munca deosebita. Singura modalitate de a face un lucru deosebit este de a iubi ceea ce faci. Dacă nu ai găsit încă, caută in continuare. Nu te opri. Pentru ca inima iti va spune atunci când îl vei găsi.” Steve Jobs

Povestea noastra

Suntem o echipa tanara si dinamica, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor de spatii expozitionale. Suntem specializati in domeniul standurilor expozitionale personalizate, oferind de fiecare data clientilor nostri un stand unic, cu un deosebit impact vizual.

Vexpo

Obiectivul nostru este acela de a realiza un design de stand expozitional care sa imbine perfect viziunea de marketing si cerintele companiei expozante, cu ideile si experienta echipei noastre, fara a afecta insa functionalitatea standului.

Misiunea noastra

Ne dorim ca agentia noastra sa creeze tendinte in domeniul designului de stand expozitional, sa putem extinde serviciile noastre la nivelul Europei Centrale sau, de ce nu … chiar pe alt continent.

Viziunea nostra

Este aceea de a fi recunoscuti ca o agentie responsabila, care livreaza proiecte si servicii de calitate clientilor nostrii.

Contact

Bulevardul Timisoara 26, Plaza Offices Bucuresti, Romania

contact@vexpo.ro
0724 019 787

Program: Luni – Vineri  09.00- 18.00